Truck Cleaning

Ook voor een uitgebreide interieur en exterieur behandeling van uw truck bent u bij ons op het juiste adres. Met jaren lange ervaring met het poetsen van losse trucks maar ook bakwagens, kraanwagens en showtrucks is het behandelen en opfrissen van trucks toch wel onze specialiteit te noemen.

Exterieur.

Bij een exterieur behandeling wordt bij ons niks overgeslagen, vanaf het dak tot de achterbumper aan toe alles word gereinigd en behandeld voor de beste bescherming en diepste glans.

Exterieur en Interieur.

U kunt bij ons ook het exterieur en interieur laten reinigen en behandelen van uw truck. Wij reinigen en behandelen het interieur van uw truck uitgebreid en hierbij geldt het zelfde als het exterieur. We slaan niks over, alle kasten en opbergruimte worden grondig gereinigd en behandeld net zoals de bekleding.

Interieur.

Bij een interieur behandeling reinigingen wij alle kasten en opbergruimtes, het bekleding wordt gereinigd met een extractor en daarna geimpegneerd om het te beschermen. Ook nemen wij bij een interieur behandeling het glas en sponningwerk mee.