Onze diensten voor vrachtwagens.

Uw vrachtwagen laten behandelen?

Een schoon gepoetste vrachtwagen draagt bij aan een goede uitstraling voor uw bedrijf. Maar uw vrachtwagens hebben veel te lijden op de weg. Wij polijsten en poetsen uw vrachtwagen of vrachtwagens in nieuwstaat waardoor uw vrachtwagen weer beschermt is tegen weersinvloeden en vuil aanhechting.


Vrachtwagen laten polijsten.

Uw vrachtwagen is door alle weersomstandigheden of door alle kleine krassen van de wasstraat dof geworden. Wij kunnen door het polijsten van uw vrachtwagen deze weer in nieuwstaat terug brengen. Krassen en dofheid verdwijnen met elke centimeter die de machine aflegt. Na het polijsten word de vrachtwagen gecleant en in een hoogwaardige wax gezet die een langdurige bescherming geeft tegen UV stralen, strooizout, zure regen en vogelpoep.

 

Vrachtwagen laten polijsten? Dat is al mogelijk vanaf €299,95.


Interieur

Het interieur van uw vrachtwagen heeft veel te lijden onder andere door stof, zand, geknoeide eten en of drinkwaren, rooklucht en vet. Wij beschikken over een extractie machine en stoomcleaner waar mee wij in elke hoek en kleine ruimtes kunnen komen voor het schoonste resultaat. Een complete interieur behandeling houd in:

* Interieur schoon

*Stofzuigen

*Ramen binnen en buiten

*Bekleding reiniging 

*Impregneren

 

Interieur behandeling voor een vrachtwagen al vanaf €174,95!


Uw vrachtwagen verkopen?

Wij raden u altijd aan uw vrachtwagen te laten poetsen, uw vrachtwagen krijgt meer waarde door hem te laten poetsen en verkoopt veel makkelijker. 

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Belt u ons op: 0649198136 of neem contact op via onze contact pagina.